tiistai 31. toukokuuta 2016

Esittelyssä bikinit ja testissä raparpekoni


Mun uudet bikinit on täällä! Paketti saapui jo perjantaina ja sopivasti saadaankin nyt nauttia auringon lämmöstä. Uimaan en ihan vielä uskaltanut, vesi oli kuitenkin vain 19 astetta. Eihän kukaan niin kylmään uskalla kuin varpaat kastella, vai uskaltaako? 
No mutta biksuissa voi onneksi hengailla muutenkin kuin uidessa, etenkin näissä värikkäissä. Yläosa on niin toppimainen ja toppina se eilen toimikin. 


Vaikka suosin jatkuvasti enemmän kasvisruokia ja jopa täysin vegaanisiakin valintoja ruokavaliossani, niin tätä some ilmiötä oli kokeiltava. Testissä siis pekoniin käärittyä raparperia, eli raparpekonia. 

Eli siis mitä? No ensin raparperia kuoritaan hiukan ja sitten se sokeroidaan kevyesti. Sitten raparperit kääritään pekoniin ja grillataan. Aluksi miedolla lämmöllä, niin että pekonin rasvat lähtevät liikkeelle ja sitten lämpöä nostetaa, jotta saadaan kunnon paistopinta. Aika simppeliä siis.

 En oikein tiennyt millaista makuelämystä odottaa ja siksi on myös hiukan vaikea sanoa onnistuiko raparpekonit täydellisesti, tuossa meidän grillillä kun on hieman hankalaa noita lämpötiloja säädellä. Maku oli erikoinen, sillein hyvällä tavalla ja jostain syystä sitä on nyt vaikea kuvailla. Maistaisin ehdottomasti toistekkin, jo pelkästään vertailun vuoksi. 



NEULETAKKI || H&M

BIKINIT || GINA TRICOT

SHORTSIT || H&M

KENGÄT || BIRKENSTOCK



Meera kyllä ui meidän muidenkin puolesta. Pikku vesipeto <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti