maanantai 9. toukokuuta 2016

Raakasuklaata herkkuhimoon


Viime päivinä ollaan saatu nauttia hyvinkin kesäisistä ilmoista. Aurinko on hellinyt lämmöllään ja pilviä ei ole juuri taivaalla näkynyt. Kesä on varmasti jokaisen mielestä enemmän kuin tervetullut. 
Ihan vielä en bikinejä ole kaivanut, mutta jos tämä meno jatkuu niin siihen tuskin kauaa menee että uimavedetkin ovat tarpeeksi lämpöisiä. Nyt siis viimeistään jengi herää ja huolestuu rantakunnostaan, sama kävi täällä. 

Sillä viime aikoina olen kärsinyt aivan tajuttomasta sokerihimosta. Yleensä olen enemmän suolaisten herkkujen ystävä, mutta nyt on mielessä vain sokeri. Mikä ei näin kesän alussa ole mitenkään hyvä juttu. Täytyi siis ryhtyä toimenpiteisiin. Monesti taltutan herkuttelu putken vetämällä karkkiöverit ihan pahaan oloon asti(ihan järjetön tyyli, mut on toiminut). Nyt ajattelin kuitenkin kokeilla vierottautumista pikku hiljaa. 


Leaderin uusi raakasuklaa oli esittelyssä prismassa. Jo maistarista selvisi että tässä loistava tuote makeanhimon täyttämiseen, pikku palakin riittää. Ei siis övereitä, vaan helposti taltutettu makeanhimo. Kuivattuja marjoja ja vaniljaa sisältävä tumma suklaa oli yksi RawChoco makuvaihtareista, käy tutustuun muihin täältä. 
Välipalaksi tein vadelma-banaani smoothien johon lisäsin suklaata. Sillä makeanhimon voittamisessa on tärkeintä säännöllinen ateriarytmi, ja täyttävä mutta kevyt smoothie on lemppari välipalani.

Nyt siis pikku hiljaa vähentelän tätä suklaata ja yritän pysyä erossa kaikista muista herkuista. Muitakin keinoja on kuitenkin käytettävä, mutta kun motivaatio on suuri niin onnistuminen on helpompaa :)

Ps. Vaikka tämä raakasuklaa on hyvää, niin Fazerin sininen on paljon parempaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti