keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Kellon uudet remmit


Siitä on jo useampi vuosi kun ostin ensimmäisen kelloni, silloin ystäväni kysyi, Osaatko edes käyttää kelloa? :D Ja ihan aiheellinen kysymys olikin, kun on teinivuodet elänyt puhelimen kellon mukaa, nopeasti kuitenkin totuin tarkastamaan ajan ranteesta. Ja nyt tuijottelen tyhjää rannetta jos kello on jostain syystä jäänyt laittamatta. 

Vaikka kello on useamman vuoden ajan ollut yksi suosikkiasusteistani, mitä ilman ei minnekkään lähdetä, niin silti omistan niitä ylättävän vähän. Enimmäinen DKNYn valkoinen kello oli joululahja minulta minulle, niin vaan onnistuu parhaiten. Ja parin vuoden päästä ostin Tommy Hilfigerin ruusukultaisen kellon, joka aloitti ruusukulta innostukseni. Tosin nyt Tommyn kellon väri on mielestäni ehkä hieman tummunut ajan myötä.


Sitten löysin Daniel Wellingtonin kellot. Niin ihanan siro, kevyt, ajaton ja koruton verrattuna vanhoihin kelloihini. Kellotauluista löytyy erilaisia vaihtoehtoja, suosikkini tietysti ruusukulta. Ja lisäksi monia erilaisia ranneke vaihtoehtoja ja mikä parasta, remmejä pystyy vaihtamaan kotona vaikka joka aamu. Pitkän aikaa omistin kuitenkin vain mustan nahkaremmin, nyt kuitenkin päätin samantien tilata molemmat haluamani vaihto rannekkeet.
Kelloja pääsee ihailemaan ja ostelemaan täältä. 



Rannekkeiden vaihto on todella helppoa ja nopeaa. Mikä helpottaakin aamujani, koska nyt on aika vaikea päättää mitä näistä haluaisi käyttää. Ainakin tämä vaalean konjakin värinen ranneke sopii tumman sinisten printtihousujeni kanssa paremmin kuin hyvin <3
Ja kyllä pidän kello ns.väärässä kädessä, koska mulla se toimii paremmin niin. Vasenkätisenä kello vasemmassa ranteessa ärsyttää kirjoittaessa ja on työssäni hiukan tiellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti