tiistai 26. huhtikuuta 2016

Insta Husband

Kun ensimmäisen kerran näin tämän pätkän en voinut olla nauramatta, ja tarina oli vielä pelottavalla tavalla totta. Joten tässä teillekkin hieman huumoria sateiseen alku viikkoon :)



Onko teillä tälläset ja mistä näitä saa?

perjantai 22. huhtikuuta 2016

Siivous(sisustus)vimma

Viime viikolla iski siivouskärpänen ja pahasti. Ensin oli tarkoitus imuroida ja pestä pyykkiä, niitä perus juttuja. Mutta eipä mennyt kauaa kun käänsinkin jo sohvaa ja sänkyä ympäri. Hups.
Mutta mitä on odotettavissa kun somistajalle iskee siivous(sisustus)vimma.


Siinä rytinässä pesin ikkunat ja lattiat, enkä enää tahtonut laittaa likaista olkkarinmattoa takaisin. Olin himoinnut uutta mattoa, mutta silti sen ostaminen tapahtui hieman hetken mieli johteesta. Perjantai aamuisin tulee tunnetusti tehtyä parhaita päätöksiä ja kävelinkin naapurissa olevaan matto kauppaan juuri kun se avasi ovensa. 

Matto-Kortesniemen osaava myyjä esitteli kaksi mallia, joista toinen miellytti huomattavasti enemmän. Vielä kun värivaihtareista löydettiin se kultainen keskitie ja hinnasta tingittiin muutama kymppi niin kaupat oli tehty, alta viidessä minuutissa. 


Uusi olkkarin mattoni on täydellinen lemmikki taloudessa. Se on suunniteltu sisä/ulkokäyttöön joten matto on helppo pitää puhtaana. Likaa hylkivän pinnan voi puhdistaa kostealla liinalla, mikä on taivaan lahja kun asustelee tohelon kuratassun kanssa. Tosin maton täydellinen väri antaa tässäkin todella paljon anteeksi, pienet tahrat hukkuvat monisävyiseen mattoon täysin. 


Ja hei nuo pallot seinässäni, ne on tehty sisustuskalvolla kuten olohuoneen pöytänikin. Erittäin monikäyttöinen juttu siis. Pallotarrojen ihanuus on että ne saa helposti pois kun niihin kyllästyy ja tilalle voi keksiä jotain uutta. Palloja myydään valmiinkin varmasti jossain, mutta nämä tein itse.



Makuuhuone sai myös uuden ilmeen. Käänsin sänkyä ja asettelin Clas Olshonin pallovalot seinälle ikään kuin sängynpäädyksi ja ne toimivat samalla lukuvalona iltaisin. Ja miten tuo Rome on ehtinyt kahteen kuvaan, melkoinen linssilude :D


Ihanaa viikonloppua kaikille!

maanantai 18. huhtikuuta 2016

Maanantait


Nyt mun on pakko myöntää että on erittäin vaikea kirjottaa, koska päässäni pyörii kaikkea muuta kuin pitäisi. Keskittyminen on niin heikkoa tällä hetkellä että en ihmettelisi vaikka kirjoittaisin ihan täyttä hepreaa. Kai se on tämä maanantai, ei mitenkään lempipäiviäni. Ja okei, mun todella pitäis käyttää muitakin farkkuja, mutta nää sopii niin hyvin kaiken kanssa. Tämäkin ihana boheemi hippipaita sopii vaalean ja rennon denimin kanssa just niin hyvin etten tahtonut edes miettiä muita vaihtareita. Joskus joistakin vaatteista tulee vaan niitä suosikkeja, luottovaatteita jotka pelastavat päivän kuin päivän., jopa maanantait. Ens kerralla lupaan pukee jotain muuta kuin nää farkut :)



PAITA || BIKBOK

KAULAKORUN RIIPUS || GINA TRIGOT

FARKUT || LEVIS, Asos marketplace





keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Live in Levi´s


Maanantaina lähdimme työporukan kanssa tampereelle Levi´s iltaan. Leviksen jälleenmyyjille tarkoitetussa illassa kerrottiin 501 historiasta ja hieman siitä mitä Levi´s on tänä päivänä.
Levi´s-fanina olin tietysti innoissani ja kun hommaan lisätään toinen intohimoni muotihistoria, niin tämä likka oli skarppina eturivissä kuuntelemassa. 

Illan aikana meille näytettiin video, jossa tulee aika hienosti esille mitä Levi´s käyttäjilleen merkitsee. Tässä sama teille :)


Iltaa vietettiin irkku pubissa nimeltä Ruby and Fellas. He olivat tehneet meille älyttömän herkulliset tarjoilut. Ruoka oli tarjolla snacks tyyliin ja vaihtoehtoja oli vaikka kuinka. Tänne täytyy mennä joskus syömään ja suosittelen muillekin.

Tulee taas nälkä kun katselee näitä ruokakuvia, ommomn..;)


Ja tälläiseen iltaan ei tietenkään sovi lähteä toisen merkin farkuissa, vaikka eipä niitä juuri kaapistani löydy. Ilmiselvä valintani oli suosikkini ja tämän hetken trendikkäimmät farkut, mutsifarkut. Nämä muuttuvat aina vain paremmiksi mitä enemmän pitää ja koska farkut on 100% puuvillaa niin pestessä voi käyttää huuhteluainetta, joka pehmentää farkut ihanasti. Pieni repeäminen tuossa polvessa vain tapahtui, tai tarkemmin fiksasin sitä hiomapaperilla. Vähän kesätyyliin, hihih..




PAITA || GINA TRIGOT

FARKUT || LEVIS, Asos marketplace

LAUKKU || TOPSHOP, Zalando

KENGÄT || SUPERGA



sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Aurinkoinen aamiainen


Oooh, siis nää viinirypäleet! Miten en ole ennen laittanut näitä smoothien sekaan? Niin makeita ja herkullisia, tuovat hyvää makua. Sitten vielä nuo kookoshiutaleet, jam! Mikä on erittäin outoa, koska en aina ole pitänyt kookoksen mausta. Tiedättekö ne bounty-suklaapatukat, hyi elämä. Voin sanoa etten kovin montaa suklaata ole joutunut sylkemään pois, mutta nuo ei uppoa ei millään. Vaikka nyt olenkin hulluna kookoshiutaleisiin ja käytän kookosöljyä ja -maitoa todella monessa ruuassa, en silti uskalla maistaa tuota suklaata.

Jopa mun huulirasvakin maistuu kookokselta. Mikähän tuossa suklaassa on ei toimi mun suussa?


Vihreäsmoothie

Viinirypäleitä

Banaani 

Lehtikaali

Mantelimaitoa

Alpro go on -rahkaa

Kookoshiutaleita



Aurinkoista sunnuntaita kaikille!



keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Käärityt puntit


Kevät auringon lämmittäessä paljaat nilkat voivat olla raikkaat ja sopivasti seksikkäät tai sitten kalpeat, punaiset ja siniset vuoron perään. Talvipakkasilla paljaat nilkat eivät toimi lainkaan, mutta niitäkin on valitettavasti nähty. Tytöt kulkevat converseissa ja puntit käärittynä, niin että paljasta ihoa näkyy miltein kymmenen senttiä. Tyyli toimii jos ulkona on lämmin, mutta pakkasen raiskaama punainen iho ei voi näyttää hyvältä kenenkään mielestä. Enkä ihmettelisi jos nuo nilkat olisivat paleltuneet pahastikkin. Joten puntteja kannattaa kääriä vasta kun on riittäävän lämmin, itselleni on vieläkin aamuja ja päiviä jolloin jätän mieluummin puntit kääntämättä ja pidän nilkkani lämpiminä, mutta olenkin aika paha vilukissa.


Mutta sitten kun lahkeet lyhenevät niin nilkat kannattaa hoitaa kuntoon. Kuorinta, kosteutus ja sheivaus ovat ehdottomasti tärkeimpiä asioita joilla saat nilkkasi näyttämään kauniimmilta. Ja jos vielä lisätään kevyt rusketus niin mikään ei voi mennä pieleen.

Toiset pitävät rusketusta yllä ympäri vuoden käymällä solariumissa tai muilla tavoin. Itse pidän kuitenkin myös suomalaisesta vaaleasta ihostani, se on osa minua. Ja vaikka kesäisin himoitsen superruskettuneesta ihosta niin en kuitenkaan halua koko vuotista rusketusta. Monesti suomalainen näyttää tunkkaiselta jos kulkee tummassa rusketuksessa ympäri vuoden ja eihän se ole hyväksi ihollekkaan. Mutta näin kevään tullen kaivan esille ruskettavat voiteet ja niistä ehdoton ykkönen onkin Vita Liberata. Siltä löytyy monelaisia tuotteita, joista jokainen varmasti löytää sen itselleen sopivan. 

Oma ihoni on luonnostaan vähän sellainen lumikki iho, vaalea kuin mikä. Se ei kuitenkaan pala herkästi ja ruskettuu hyvin. Vita Liberatalla on eri sävyisiä rusketustuotteita ja nyt itselläni on käytössä medium sävy, joka tuo kevyen päivetyksen iholleni ja kesän tullen vaihdan tummempaan dark sävyyn. Sävyt vaihtelevat käyttäjän ihon mukaan, kuinka helposti ruskettuu jne. Enemmän Vita Liberatan tuotteista täältä.


Kannattaa siis muistaa katsoa millainen iho sieltä talvivaatteiden alta paljastuu ja hoitaa sitä tarvittavilla tavoilla.

lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kevättakkien aika on täällä


Muistatteko kun alku talvesta kerroin black friday-päivän heräteostoksesta? Silloin esittelin löytämäni villakangastakin, josta voit lukea enemmän täältä. Samalla reissulla löysin toisenkin takin, tämän ihanan mustan kevät trenssin. Yleensä en kauheasti osta vaatteita varastoon odottelemaan tulevaa kautta, mutta tämä oli niin hyvään hintaan (-80%) että en voinut jättää sitä kaupan rekkiin. Lisäksi takki on malliltaan ja tyyliltää hyvin simppeli ja klassinen, joten se kestää hienosti muodin muuttuvassa maailmassa.

Aika hyvä löytö, eikö?


Ihanaa kun pääsee käyttämään kevättakkia ja tennareita. Tänään ilma oli niin upea, lämmin ja aurinkoinen, joten kipusin katolle nappaamaan muutamia kuvia. Täytyy alkaa ottamaan asukuvia useamminkin ulkona. Ongelmana vain on ollut se että useimmiten kuvaan yksin ja kamerasta puuttuu jalusta, joten ulkona kuvaaminen ei suju ihan niin helposti. Siispä innokkaita kuvauskavereita otetaan vastaan ;)



TAKKI || BIKBOK

MEKKO || H&M

AURINKOLASIT || H&M

LAUKKU || TOPSHOP, Zalando

KENGÄT || VANZ, Caliroots