torstai 5. toukokuuta 2016

Skool alkavalle kesälle

Viime päivät ovat olleet kesäisen lämpöisiä ja aurinkoisia. Kuitenkin olen taidokkaasti unohtanut kameran kotio. Ja vaikka puhelimellani saa aika hyviä kuvia (vaikkakaan ei ole kameran voittanutta), niin silläkään en ole juuri kuvaillut. Joten tällä kertaa on vähän vähämmän kuvia luvassa. Eipä sillä että auringon punoittama ihoni olisi juuri nyt kaunista kuvattavaa. Muistakaa siis suojakerroin, vaikka ette varsinaisesti edes aurinkoa ottaisi, keväällä se polttaa herkästi. Itse otin tietoisen riskin, koska kotoani ei aurinkorasvaa löytynyt. Onneksi kuitenkaan en polttanut ihoani pahasti, vaan hieman punoittava rintakehä muistuttaa auringon lämmöstä.


Viimepäivien ykkös vaate on ollut tämä ihana maksimekko, josta nyt siis ei parempaa kuvaa ole :|
Mutta lupaan että kesän aikana tämä ihanuus tulee blogissani näkymään usein. Se on viime kesältä, Onlyn mallistosta, mutta se on silti suosikkini. Ja miksi ei olisi, vastaavia myydään tälläkin kaudella. Ja sen kaveriksi kaivoin viime kesältä jotain vieläkin parempaa kuin tämän mekon.
Birkenstockit! <3


Nämä kengät ovat siis niiiiin ihanat!<3 Ja toivelistalla onkin samat kengät toisessakin värissä, mutta aloitetaan näillä. Valkoinen kuitenkin sopii lähes kaiken kanssa ja miten hyvät ne onkaan jalassa! Ja tietenkin ovat, koska Birkenstockit ovat terveyskengät. Kiitos muodin niitä on ollut terdikästä pitää jo muutaman vuoden. Toivon trendin jatkuvan mutta todellisuudessa sillä ei ole merkitystä, sillä seisomatyössä nämä ovat parhaat kengät kesäkaudella. Aivan sama mitä muoti sanoo :D Suosittelen kokeilemaan, mutta ei kannata pelästyä jos jalat kipeytyy/väsyy alkuun jonkin verran. Se johtuu siitä että kenkä korjaa jalkasi asentoa siihen mikä sen pitäisi olla. Aloita siis kevyesti pitämällä lyhyitä aikoja, pikku hiljaa jalkasi asento korjaantuu jonka jälkeen kengät tuntuvat parhailta ikinä.


MEKKO || ONLY, Catwalk Hämeenlinna

KENGÄT || BIRKENSTOCK, täältä



Cheers to Summer! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti