keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Raitaa, kukkia ja vaalea denim



 Joka kevät lehdet kirjoittavat, nyt muodissa on vaalea denim, raidat ja kukkaset. Ja joka keväthän ne ovat muodissa, miksei olisi? Ne kuuluvat kevääseen ja kesään, niissä on aina jotain raikasta ja kevyttä fiilistä mitä varmasti jokainen kaipaa pimeän ja pitkän talven jälkeen. Raikasraita toimii yhdistettynä melkein mihin vain ja jos haluat voit pukea kaikki kevään ikivihreät kerralla, vaihtoehtoja on lukuisia. Itse himoitsen isoa vaaleaa farkkutakkia jonka voisin pukea midimittaisen raitamekon kaveriksi ja heittää kukkarepun selkään. Jos joku on jossain bongannut täydellisen farkkutakin niin vinkkejä otetaan vastaa :)

Ja kuten kuvista näkyy hiukseni ei ole enää kovinkaan persikkaiset. Mikä kertoo usein ja nopeasti vaihtuvista mielihaluistani ja siitä että värihoitoaineeni loppui. Tietenkin olisin voinut ostaa hoitsikkaa lisää, mutta persikkainen sävy oli aika hankala. Sen ylläpitäminen vaati pitkiä vaikutusaikoja ja hoitoa joka pesu kerralla, muuten sävy muuttui vain oranssiksi. Lisäksi olin hieman ihastellut jo muita värejä, hemmetin Pinterest!
Sävytin hiuksiani harmaalla Color maskilla, jotta saisin punaisuutta pois. En ajatellut tälläistä sävyä, mutta seuraavaan kampaamo käyntiin saakka mennään jotenkin näin.


 Kengät || Vans, Caliroots

Toppi || Bikbok

Neule || Bikbok



Ja lopuksi vielä Vans-kisan voittaja! Tadaaa-Metallinhohtoiset, moniväriset tennarit täydentävät nyt meikän kenkäkokoelmaa!! Kadut alkavat olemaan jo pääosin kuivia, vielä kun tarkenisi kulkea paljain nilkoin niin nämä pääsisivät käyttöön. Kisa oli tiukka ja voittajan valitsin oikeastaa koska bongasin nämä todella hyvästä tarjouksesta. Ja täytyy sanoa että tein loistavan valinnan, vaikka taktiikka olisi voinut pettää pahastikkin. Auringonvalon osuessa kenkiin ne loistavat sateenkaarenväreissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti