sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Lenkkipolulle vai sohvalle?


Viime yönä kellot siirrettiin kesä aikaan ja aivan kuin se olisi ollu merkki että nyt kevät voi alkaa. Tänään on ollut niin kaunis, keväinen, aurinkoinen ja lämmin päivä. Itse olin aamulla hieman hukassa. Heräsin kesäajassa kahdeksalta, mikä siis olisi eilen ollut seitsemältä, en edes työaamuina herää seitsemältä!? Onko se tuo valo mikä herätti, mene ja tiedä. Aamuani sekoitti myös se ettei Meera ole kotona, ei siis aamulenkkiä. Mikä usein toimii päivän herättävänä tapahtumana, jopa paremmin kuin kahvi. En siis meinannut saada päivää käyntiin lainkaan, vaikka olisi pitänyt tehdä vaikka mitä.
Lopulta päätin kuitenkin laittaa lenkkarit jalkaan ja lähteä juoksemaan. Mikä oli siis erittäin outoa ilman koiraa. Olen viimeksi lenkkeillyt yksin joskus kaks ja puol vuotta sitten, ennen Meeran tuloa siis. Hiukan yksinäistä, vaikka lenkkipolulla olikin puoli kaupunkia samaan aikaan. Onneksi likka tulee kotiin huomenna.


Ilma oli kyllä mitä parhain, mutta lenkkipolut tulvivat vielä joissain kohdin aika pahoin. Hieman haasteellista oli päästä niiden lätäköiden yli, vähän sai lenkkarit osumaa. Enhän mä pessyt ne kun vasta viikko sitten...

Lenkki kyllä kulki ihan mukavasti, mutta sen jälkeen palasin siihen en saa mitään aikaseks. Mutta ehkä sunnuntait saa välillä ollakkin vähän tälläisia en tee mitään-päiviä, varsinkin näin pääsiäisenä.



Iloista pääsiäistä kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti