tiistai 1. maaliskuuta 2016

Kukkapaita ysärityyliin


Meinasin jo heittää nämä kukkaset kirppikselle, mutta tulin  kuitenkin toisiin aatoksiin. Viime keväänä ostettu ja silloin kyllästymiseen asti käytetty paita, oli syksyllä pakattu vintille muiden kirppis tavaroiden joukkoon. Ja ehkä paidan pelastus oli juurikin se etten ole nähnyt sitä hetkeen ja nyt se tuntui kuin uudelta. 

Suosittelenkin viemään aina kausivaatteet varastoon kun niitä ei tarvita. Niin et kyllästy vaatteisiin vaan unohdat ne hetkeksi ja kauden alussa vaatteet tuntuvat kuin uusilta taas. Lisäksi saat kaappiin lisätilaa. 

Täytyy kyllä myöntää että kesämekot ovat roikkuneet kaapissani ihan samoilla paikoilla vuoden ajasta riippumatta, mutta kukkapaita-kokemukseni jälkeen aijon nyt viedä (siis sitten kun talvi on varmasti ohi) talvisimmat neuleet ja muut vaatteet varastoon kesän ajaksi (ja toivoa että kesä olisi lämpimämpi kuin viime vuonna).


Onlyn sifonkinen collegepaita sopi tietenkin Leviksen mutsifarkkujen kanssa täydellisesti. Lisäksi tämän päivän ysäri lookkiani täydensi kaksi nutturaa pää päällä minnihiiri-tyyliin.




Välipala smoothieen lisäsin hiukan inkivääriä, se antaa kivaa potkua juomaan. 








Ihanan keväistä Maaliskuun ekaa kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti