tiistai 15. maaliskuuta 2016

Olkkarinpöytä




Ikean Lack-sohvapöytäni alkoi näyttämään hieman kellastuneelta ja siitä löytyi useampaakin kynsilakan sävyä, joten päätin hieman päivittää sitä. Uusi pöytä kävi mielessä, mutta ainut minkä kelpuutin oli himpun verran yli budjetin. Joten päätin vähän fiksata vanhaa pöytää.


Ja oikeastaan tiesin heti mitä halusin pöydälle tehdä. Halusin marmoroida sen. 
Ostin Kodin Terrasta sisustuskalvoa eli kuviollista kontaktimuovia, joka sopi budjettiin täydellisesti sillä maksoi vain 9,95€. Yksi rulla riitti loistavasti pöytään ja ylikin jäi.



Kalvoa laittaessa sai olla tarkka ettei alle jäänyt ilmaa, ikkunalastalla sai kuplat vedettyä helposti pois.



Pöydästä tuli upeampi kuin osasin odottaa, se jopa näyttää painavalta. Sain kalvon laitettua siististi ja kun pöydän reunatkin päällysti niin vaikutelma on aidompi. Oma isäni muisti ihanalla naistenpäivä kukalla, joka täydensi uuden pöydän. Nyt kun saisi vielä puhtaan maton(tai uuden) ja toimivat säilytyskorit pyödän alatasolle, niin olohuone olisi perfect!



Lisäksi sain uuden upean kuvaustaustan, aah. Ruokakuvat, korut ja muut asetelmat näyttää niin hyviltä marmoripintaa vasten. Tätä tulette näkemään p a l j o n ! 




Ja kuten sanoin tuota kontaktimuovia jäi aika paljon, joten päätin päällystää myös läppärini kannen. Valkoisessa läppärissäni ei sinällään ollut mitään vikaa, mutta nyt pienen fiksuksen jälkeen se näyttää kalliimmalta ja uudemmalta. Mihin muuhun voisin tätä vielä käyttää?



Sisustuskalvoja löytyy montaa erilaista kuosia ja väriä, ja niitä voi käyttää erittäin moneen tarkoitukseen. Olen käyttänyt kalvoja ennenkin sisustuksessani, esittelen sen projektin toisella kertaa. Suosittelenkin tutustumaan ja kokeilemaan sisustuskalvoja, niillä saa vaikka keitiön kaapit uudistettua :)

4 kommenttia: