tiistai 8. maaliskuuta 2016

Pyöreet lasit ja näkkärii



Viime viikon flunssan ja sohvalla makaamisen jälkeen on ihanaa päästä ulos ja nauttia auringon pilkahduksista(mitä oikeasti tapahtui päivällä).  Otin uudet pyöreet lasit käyttöön, vihdoinkin. Jouduin hennesin sähköpostin uhriksi alku vuodesta, nämä pyöreet lasit jäivät mieleeni ja valvottivat öisin(tässä kohtaa saatoin hieman liioitella). Myönnetään lasit ovat aika isot ja erikoiset, en edes ole oikein varma sopiiko ne mulle, mutta kuitenkin niissä on jotain siistiä.

Lasit||H&M, Kaulakoru||Bikbok





Sairastelun jälkeen liikunta ja kaikki terveellinen houkuttelee erityisen paljon. Auringon fiilistelyn lisäksi liityin Hämeenlinnaan juuri avatulle fitness24seven-kuntosalille. Huomenna varmasti tuntuu lihaksissa (välttämättä en kävele lainkaan) mutta kyllä treenin jälkeen on taas niin hyvä olo. Sali sai pisteet valoisuudesta, siisteydestä, hyvistä laitteista ja kivasta henkilökunnasta.

Viikonloppuna, olon ollessa jo hiukan parempi, testasin Kinuskikissan ihan sairaan hyvää siemennäkkäri reseptiä. Super helppo tehdä, jopa mä onnistuin ekalla kerralla. Näkkäri on vaan vähän liiankin hyvää, en meinaa pystyä lopettamaan syömistä.



Siemennäkkäri

Ainekset:
1 ¾ dl auringonkukansiemeniä
1 dl seesaminsiemeniä
½ dl pellavansiemeniä
1 dl kaurahiutaleita
2 rkl perunajauhoja
¾ tl merisuolaa
3 munaa



Sekoita kaikki ainekset keskenään. Levitä seos pellille (n. 30 x 38 cm) leivinpaperin päälle mahdollisimman ohueksi levyksi. Paista 175 asteessa noin 25 minuuttia. Leikkaa levy heti uunista ottamisen jälkeen paloiksi. Jäähdytä ritilän päällä.




Ihanaa naistenpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti