perjantai 5. helmikuuta 2016

Peachy Hair


Muutama viikko sitten kerroin teille hiushaaveistani ja eilen vihdoin istuin kampaajani penkkiin hieman jännittyneenä mutta todella innoissani!

Haaveenani oli persikan sävyiset hiukset, joissa tyvi olisi kuitenkin lähellä omaa sävyäni. En kuitenkaan halunnut perinteistä ombré-liukuvärjäystä, jossa tumma tyvi liukuu vaaleaan pikku hiljaa. Vaan toivoin että vaalennus tehtäisiin raidoittamalla, kuitenkin vaalentaen latvan kokonaan.

Käytimme värjäykseen uutta Sensido Mix&Match väriä. Sarjan väreistä sekoitettiin juuri haluamani persikkainen värisävy, jolla hiukseni sävytettiin blondauksen jälkeen. Ja mikä parasta, sain ostaa purkin samaa persikansävyistä värihoitoainetta itselleni, eli pystyn ylläpitämään väriä myös kotona.

Ja tietenkin tässäkin projektissa oli haasteensa. Nimittäin viime kesänä hiuksissani oli turkoosinvihreä väri ja tietenkin kaiken värin alta latvoistani löytyi vielä ripaus vihreää. Pelkäsimme sen haittaavan lopputuolosta, mutta niin ei kuitenkaan käynyt. Vihreää paljastui ainoastaan muutamiin kohtiin ja persikan punainenpigmentti neutralisoi vihreän sävyn, lopputulos oli vihertävissä kohdissa ainoastaan hieman vaaleampi. Kuvissa vihreyttä ei edes huomaa.

















Tämän muodonmuutoksen sai aikaa ystäväni ja kampaajani Pilvi. Hän työskentelee Salon Violetissa ja aikaa Pilville pääset varailemaan täältä. Pilvi aloitti myös oman blogin kirjoittamisen, käy lukemassa kampaajan mietteitä hiuksista ja kauneudesta täältä.




Lopputulos on mielestäni loistava, värin vaihtuminen toiseen saatiin mielestäni onnistumaan juuri niinkuin halusinkin. Hiusteni persikkainen sävy tulee oikeuksiinsa livenä, koska kamera saa sävyn näyttämän hieman erilaiselta valosta riippuen, kuten kuvista ehkä huomaa. Mutta koko ajan lisääntyvä valon määrä auttaa varmasti saamaan myös kuviin oikean sävyn.






Ihanaa kevään odotusta kaikille!

1 kommentti: