sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Mutsifarkut

Kerroin että sain tälläisen ihanan paketin muutama päivä sitten.
Se sisälsi vielä ihanemmat farkut. Ja tällä kertaa ne ei ollut ihan ne perinteiset pillifarkut, joita on naisten ja miestenkin jalassa nähty viime vuodet, vaan tämän hetken kuumimmat mutsifarkut.

Olin jo pitkään etsinyt täydellistä mallia, alkuun ajattelin sen olevan helppo homma, koska mutsifarkut ovat tällä hetkellä niin haluttuja. Mutta eihän se niin helposti mennyt, varsinkaan kun olin tapani mukaan asettanut aika kovat kriteerit näille pöksyille.
Rakkauteni leviksiin ei oikein antanut tässäkään kohtaa periksi, värin piti ehdottomasti olla vaalea (ehkä vähän sellainen "junttiväri"), rikottuja en halunnut ja vyötärön oli oltava korkea. Ihan helppo siis, or not. Kokeilin kyllä muitakin kun leviksen farmareita, mutta ei. Tosi leevejäkin koitin useamman mallin, niistä löysin liian matalaa vyötäröä ja liian tiukkoja reisiä.

Sosiaalisessamediassa näkyy paljon mutsifarkkuja, juurikin leviksiä ja malliltaan 501, mikä on siis tämä klassikko. Sitä minäkin etsin, turhaan. Kaikissa oli turhan matala vyötärö. Lopulta aloin muistella kuinka levis on mallejaan muunnellut vuosien aikana. 
Ja Bingo! Vintage Leviksiä löytyi asoksen marketingplacesta, nettikauppa josta en tiennyt mitään. Apua!


Tutkin hieman Asos marketplace sivustoa ja pian selvisi siellä olevan useita myyjiä samassa paikassa, ilmeisesti vähän kirppis tyyliin. Asos pelkästään on tunnettu ja omalla kokemuksella ainakin luotettava, joten uskallauduin kokeilemaan. Riskinsä tässä kuitenkin oli, koska vaihto ja palautus maksaisivat ekstraa. Nämä levikset olivat edullisemmat kuin normaalisti, tiesin kokoni aika varmasti ja malli näytti hyvältä, ajattelin kokeilla. Saisin housut kuitenkin myytyä ja tappio jäisi lopulta vähäiseksi.



Tein tilauksen ja jäin jännittämään. Sainkin pian sähköpostia jossa varmistettiin kokoni, opastettiin mittaamaan ja tarjottiin vaihtamaankin kokoa vielä tarpeen mukaan. Pian tarkistus viestin jälkeen hain postista pakettini. Kun olin avannut kuljetuspussin, sisältä paljastui paperilla ja narulla sidottu paketti ja tietenkin myyjän käyntikortti. Tässä kohtaa olin jo aivan haltioissani vaikken ollut edes nähnyt housuja vielä. Viimein sain paketin avattua ja käteeni täydellisen "juntti" vaaleat farkut, jotka olivat vahvaa ja jämäkkää kunnon denimiä (ei siis mitään superstretchsupersoft-kangasta). Kunnon denim pehmenee ajan kanssa ja muotoutuu käyttäjän päälle. Juuri oikea materiaali tämän mallisiin farkkuihin. Korkeavyötärö, istuva takamus, sopivasti väljä reisi ja rento puntti.







Olen rakastunut!💋

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti