torstai 18. helmikuuta 2016

Vaatekaapin puhdistus



Työssäni olen kokoajan tekemisissä vaatteiden parissa ja se näkyy myös vaatekaapissani. Se pursuaa ja rehellisesti sanottuna kaikki ei taida edes mahtua kaappiin, aina jotain on oltava pyykissä. Eräänä aamuna taas hermoistuin vaatteideni epäjärjestykseen, vaikka juuri olin kaapin siivonnut. Sotkuinen vaatekaappi on mitä raivostuttavin juttu, sieltä ei löydä ikinä mitään, kivat vaatteet katoavat ja unohtuvat sotkun keskelle. Ja entä se pino neuleita joita en ole käyttänyt miesmuistiin, no se tönöttää siististi paikallaan vieden tilan kaikilta muilta, kiva.



Päätin että taas olisi aika vaatekaapin puhdistukselle. Raa'alla kädellä kaikki mitä en ole hetkeen käyttänyt tai mikä ei sovi enää lähtee kirppikselle. Enkä puhu nyt pelkästään vaatteista, vaan myös kengistä, laukuista ja muista assareista. Ehkä muutamat sisustus jututkin joutavat lähteä.




Tietenkään tämä nyt ei ollut niin helppoa, tehdään kaikki heti-juttu, vaan koska tavaraa on niin paljon, että joudun ottamaan kirppispöydän useammaksi viikoksi ja viemään tavaraa pikku hiljaa, nämä kun ei mitenkään mahdu kerralla. Varsinkaan kun muistin jo vintille viemäni ikea-kassit jotka odottavat kirppikselle pääsyä.

Kuvissa näkyy muutamat herkut, jotka saavat jatkossa tehdä jonkun toisen onnelliseksi. Eli jos mielenkiinto heräsi ja haluat käydä katsomassa löytyykö sulle jotain sopivaa niin mun pöydän löydät Hämeenlinnan Suurkirppikseltä, pöytänumero on 246.




Ja kun kaappiin tekee tilaa, niin voi hyvillä mielin hankkia vähän jotain uuttakin. Sain juuri tälläisen ihanan paketin, joka sisälsi jotain mitä olen jo kauan etsinyt. Esittelen paketin sisältöä seuraavassa postauksessa.

Mukavaa viikonlopun odotusta!💋

6 kommenttia:

  1. Hellou! Noi harmaanbeiget nilkkurit on aika ihanat! Onko ne 37? Mitä pyytäisit niistä?

    VastaaPoista
  2. Hei, mahtuskohan toi musta jakku mun päälle? :D T:sikaniska

    VastaaPoista
  3. Kuola vaan valuu kun kattoo näitä sun kuvia! ;)

    VastaaPoista