sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Ystävänpäivä brunssilla



Jenkeissä vietettävä Valentines day on hyvin erilainen kuin Suomen Ystävänpäivä. Maailmalla juhlitaan rakastavaisten päivää, kun taas täällä pohjolassa enemminkin hyviä ystäviä, tai ainakin näin itse ajattelen.





 Meidän viiden hengen ystäväpiiri on ollut koossa koulu ajoista asti. Ensimmäiseen näistä naisista tutustuinkin jo lastentarhassa. Vuosien aikana osa on muuttanut kauemmaksi ja osa lähemmäksi. Näkeminen ei ole päivittäistä, eikä edes välttämättä nähdä moneen kuukauteen. Silti aina kun näemme niin on kuin emme olisi olleet erossa hetkeäkään. Mikä on ehdottamasti yksi aidon ystävyyden merkki.



Ja koska tiesin että brunssilla tulee olemaan älyttömän hyvät pöperöt, niin ajatuskin tiukoista farkuista kauhistutti. Siksi valitsin rennon mekon, sukkahousut ja lämmittävät ylipolven villasukat. Käytän liian vähän mekkoja, ehkä siksi että harvoin löydän sellaisen jossa tuntisin oloni mukavaksi. Tämä Carlingsilta ostamani mekko osoittautui positiiviseksi ylläriksi, rento ja helppo hengittää. Ei aiheuttanut jäykkää fiilistä tai pakottavaa tarvetta päästä vaihtamaan vaatteita.
Tämä ihanuus pääsee kyllä ihan päivittäiseen käyttöön.



Topshopin pikkulaukku on vienyt sydämeni täysin. Eikä mikään ihme, en ole löytänyt mitään vikaa laukusta, vaikka aika vaativa olenkin. Joten tätä tulette näkemään jatkossakin ja paljon.

Laukku||Topshop, Zalando

Ihanaa Ystävänpäivää kaikille! <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti