maanantai 20. kesäkuuta 2016

NYXin huulipuna testattu +suoraväri tuskailua


Vihdoin ja viimein sain hankittua kauan himoitsemani huulipunan NYXiltä. Olen lueskellut ja kuunnellut ihmisten hehkutusta tästä merkistä jo pitkään, ja nyt keväällä tämä merkki saatiin myyntiin myös Suomeen. Meikkejä on saanut tilattua netistä jo pidempään, mutta jos on niinkuin minä ja ei uskalla huulipunan sävyä päättää näkemättä livenä niin, läheimmän kauppasi löydät täältä.
Supersuosittu merkki on osoittautunut kaiken hehkutuksen arvoiseksi. Puna pysyy huulilla pitkään siistinä, sävyjä on mistä valita ja punista löytyy, joko kiiltoa tai trendikästä mattaa. NYX yllätti myös hinnallaan, se ei ollutkaan älyttömän kallis niinkun olin kuvitellut, vaan huulipunat/kiillot oli hieman alle 10€ ja muutkin meikit samassa hintaluokassa. 


Meidän Emotionin hyllyt oli ostettu aika tyhjiksi. Petyinkin hiukan kun etukäteen haluamaani sävyä ei ollut hyllyssä, mutta vilkaisu muihin sävyihin osoitti että vaihtoehtoja löytyy. Etsin vaalean nudea, mutta päädyin hieman tummempaan kun olin ajatellut. Eikä haittaa yhtään, I'm in loooov! Ostin mattapunani kaveriksi vielä nuden rajauskynän, sillä kotoa löytyvät olisivat olleet aivan liian punaisia. Hehkutin punaa heti äidilleni, joka suuntasi melkein samontein kauppaan ostamaan oma NYXin huulipunan. Ja siinä samalla tarttui makutuomarille mukaan myös toinen sävy, tällä kertaa kiiltävää huulikiiltoa. Nyt saan arpoa aamuisin kumpaa laittaisi :D



Niin ja hei, vaikka aikasemmin (siis vappuna) hehkutin näitä suoravärejä. Niin miettikää kaks kertaa, toisin kuin mä, ennenkun laitatte. En siis halua pelotella, mutta hieman varoittaa kuitenkin. Sen pois saaminen ei nimittäin ole välttämättä niin helppoa. Suoravärin siis kuuluisi haalistua ja hävitä pesussa. Niin kävi ystävälleni jonka pinkki tukka oli kuukaudessa taas blondi, sitä mäkin tässä odotin. Mutta ei, tämä siniturkoosivihreä(nyt vaan vihreä) on vielä kahden kuukauden jälkeenkin itsepintaisesti kiinni hiuksissani. Edes näissä kuvissa väri ei näytä niin pahalta kun se oikeasti on ja moni varmasti luuleekin että pidän väriä yllä. Kaikki yllättyvätkin kun kerron etten ole lisännyt väriä vapun jälkeen. 

Sininen väri on aina haastava, se olisi pitänyt viime kesästä muistaa, mutta värin jymähtämiseen vaikutti myös paljon hiusteni kunto. Vaalennetut ja huokoiset latvat imivät värin kiinni lujaan, kun taas terveempi tyviosa on jo omaa sävyä. Kannattaa siis ennen värjäyskokeilua tarkistaa hiusten kunto ja miettiä kauanko haluaa väriä katsella. Itse toivon pääseväni tästä pian eroon ja odotankin kampaajalle pääsyä kuin kuuta nousevaa. Pilvi joutuu taas melkoisen haasteen eteen. Muistaakaa aina keskustella kampaajanne kanssa ajan varauksen yhteydessä jos teillä on jokin isompi tai erikoisempi projekti tiedossa, näin kampaaja osaa miettiä etukäteen ja varata sinulle riittävän pitkän ajan. Tähän ei nimittäin ihan normi pari tuntia riitä. Mut saas nähdä saadaanko sininen katoamaan. Seuraavassa postauksessa näätte sit miten kävi. Jännittää!! :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti