perjantai 1. tammikuuta 2016

The First Day



Vuoden vaihtumista juhlimme Meeran kanssa kotona, verhot kiinni elokuvia katsellen.
Toinen vähän jännittää raketteja, varsinaisesti ei pelkää mutta levoton oli koko illan.
Siksi drinkit juotiin meillä aamulla. Näin säästyi krapulalta ja mikäs sen kivempaa aloittaa vuosi freessinä.
Vaikkakaan Meera ei tahtoisi tänään herätä ollenkaan, ehkä eilinen jännitys vei tytön voimat.





Banskun ja ananaksen lisäksi drinkkiin laitoin pari kananmunaa, cashewpähkinöitä ja vadelma mehukeittoa, niin ja vähän vettä notkistamaan smoothieta. Kaikki blenderissä sekaisin ja nauttimaan.




Joululahjaksi sain Royalty Line- veitsisarjan ja nyt voin vain ihmetellä miten olen edellisillä tylsillä veitsillä mitään saanut leikattua. Keraaminen veitsisetti on paitsi huippu terävä, sen kahva tuntuu kädessä hyvältä ja kaiken lisäksi se näyttääkin upealta. 
Mustaa veitsisarjaa koristaa valkoinen "hile" ja myös veitsien säilytysteline omaa saman tyyliin.
Toivottavasti en saa itseäni satutettua kovin pahasti näillä veitsillä, joskus kun olen hieman tapaturma altis tuolla keittiön puolella. Iiks!




Eilen sain Nellystä tilaamani Aim´n treenihousut. Kuinka sopivasti ne tulivatkaan piristämään uuden vuoden ensimmäisiä treenejä. Ihanat vaalean harmaat trikoot ovat miellyttävän pehmeää ja joustavaa kangasta. Korkea vyötärö on omiaan kyykyissä, ei tarvitse olla jatkuvasti nykimässä ylöspäin. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin huonosti istuvat treenihousut.
Tämä ruotsalainen merkki osouttautui todella hyväksi, heillä on myös super hieno valikoima erilaisia printtejä ja värejä. Aloitin vähän varman päälle neutraalimmalla housulla, mutta seuraavat pökät on jo valittuna, hih. Nellyn lisäksi Aim´n vaatteita voi tilata myös ruotsista heidän omilta sivuilta täältä.



Ihanaa uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti