perjantai 22. huhtikuuta 2016

Siivous(sisustus)vimma

Viime viikolla iski siivouskärpänen ja pahasti. Ensin oli tarkoitus imuroida ja pestä pyykkiä, niitä perus juttuja. Mutta eipä mennyt kauaa kun käänsinkin jo sohvaa ja sänkyä ympäri. Hups.
Mutta mitä on odotettavissa kun somistajalle iskee siivous(sisustus)vimma.


Siinä rytinässä pesin ikkunat ja lattiat, enkä enää tahtonut laittaa likaista olkkarinmattoa takaisin. Olin himoinnut uutta mattoa, mutta silti sen ostaminen tapahtui hieman hetken mieli johteesta. Perjantai aamuisin tulee tunnetusti tehtyä parhaita päätöksiä ja kävelinkin naapurissa olevaan matto kauppaan juuri kun se avasi ovensa. 

Matto-Kortesniemen osaava myyjä esitteli kaksi mallia, joista toinen miellytti huomattavasti enemmän. Vielä kun värivaihtareista löydettiin se kultainen keskitie ja hinnasta tingittiin muutama kymppi niin kaupat oli tehty, alta viidessä minuutissa. 


Uusi olkkarin mattoni on täydellinen lemmikki taloudessa. Se on suunniteltu sisä/ulkokäyttöön joten matto on helppo pitää puhtaana. Likaa hylkivän pinnan voi puhdistaa kostealla liinalla, mikä on taivaan lahja kun asustelee tohelon kuratassun kanssa. Tosin maton täydellinen väri antaa tässäkin todella paljon anteeksi, pienet tahrat hukkuvat monisävyiseen mattoon täysin. 


Ja hei nuo pallot seinässäni, ne on tehty sisustuskalvolla kuten olohuoneen pöytänikin. Erittäin monikäyttöinen juttu siis. Pallotarrojen ihanuus on että ne saa helposti pois kun niihin kyllästyy ja tilalle voi keksiä jotain uutta. Palloja myydään valmiinkin varmasti jossain, mutta nämä tein itse.



Makuuhuone sai myös uuden ilmeen. Käänsin sänkyä ja asettelin Clas Olshonin pallovalot seinälle ikään kuin sängynpäädyksi ja ne toimivat samalla lukuvalona iltaisin. Ja miten tuo Rome on ehtinyt kahteen kuvaan, melkoinen linssilude :D


Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti