keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Käärityt puntit


Kevät auringon lämmittäessä paljaat nilkat voivat olla raikkaat ja sopivasti seksikkäät tai sitten kalpeat, punaiset ja siniset vuoron perään. Talvipakkasilla paljaat nilkat eivät toimi lainkaan, mutta niitäkin on valitettavasti nähty. Tytöt kulkevat converseissa ja puntit käärittynä, niin että paljasta ihoa näkyy miltein kymmenen senttiä. Tyyli toimii jos ulkona on lämmin, mutta pakkasen raiskaama punainen iho ei voi näyttää hyvältä kenenkään mielestä. Enkä ihmettelisi jos nuo nilkat olisivat paleltuneet pahastikkin. Joten puntteja kannattaa kääriä vasta kun on riittäävän lämmin, itselleni on vieläkin aamuja ja päiviä jolloin jätän mieluummin puntit kääntämättä ja pidän nilkkani lämpiminä, mutta olenkin aika paha vilukissa.


Mutta sitten kun lahkeet lyhenevät niin nilkat kannattaa hoitaa kuntoon. Kuorinta, kosteutus ja sheivaus ovat ehdottomasti tärkeimpiä asioita joilla saat nilkkasi näyttämään kauniimmilta. Ja jos vielä lisätään kevyt rusketus niin mikään ei voi mennä pieleen.

Toiset pitävät rusketusta yllä ympäri vuoden käymällä solariumissa tai muilla tavoin. Itse pidän kuitenkin myös suomalaisesta vaaleasta ihostani, se on osa minua. Ja vaikka kesäisin himoitsen superruskettuneesta ihosta niin en kuitenkaan halua koko vuotista rusketusta. Monesti suomalainen näyttää tunkkaiselta jos kulkee tummassa rusketuksessa ympäri vuoden ja eihän se ole hyväksi ihollekkaan. Mutta näin kevään tullen kaivan esille ruskettavat voiteet ja niistä ehdoton ykkönen onkin Vita Liberata. Siltä löytyy monelaisia tuotteita, joista jokainen varmasti löytää sen itselleen sopivan. 

Oma ihoni on luonnostaan vähän sellainen lumikki iho, vaalea kuin mikä. Se ei kuitenkaan pala herkästi ja ruskettuu hyvin. Vita Liberatalla on eri sävyisiä rusketustuotteita ja nyt itselläni on käytössä medium sävy, joka tuo kevyen päivetyksen iholleni ja kesän tullen vaihdan tummempaan dark sävyyn. Sävyt vaihtelevat käyttäjän ihon mukaan, kuinka helposti ruskettuu jne. Enemmän Vita Liberatan tuotteista täältä.


Kannattaa siis muistaa katsoa millainen iho sieltä talvivaatteiden alta paljastuu ja hoitaa sitä tarvittavilla tavoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti